„Improvement of the CentarZdravlja.hr portal” financed by the European Regional Development Fund

„Improvement of the CentarZdravlja.hr portal” financed by the European Regional Development Fund

Kreativna poslovna rješenja d.o.o. za trgovinu i usluge, Mihanovićeva 40, 10 000 Zagreb, OIB: 09811000274, provodi projekt pod nazivom “Unapređenje portala CentarZdravlja.hr” koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Operativnog programa KONKURENTNOST I KOHEZIJA u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga:

„Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“.

Kratki opis projekta:

Tvrtka Kreativna poslova rješenja od 2008. godine putem portala CentarZdravlja.hr pruža informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama koje su usmjerena prema zdravlju i zdravom načinu života. Projektom se želi unaprijediti postojeći portal (CentarZdravlja.) kako bi se poboljšala kvaliteta i vidljivost portala, a nova rješenja uključuju:

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Današnje tržište podložno je čestim i brzim promjenama na području web dizajna stoga nove tehnologije zahtijevaju unaprjeđenje izgleda, dodavanje novih funkcija i primjenu novih tehnologija kako bi poduzeća bila u koraku s trendovima. Kreativna poslovna rješenja d.o.o. projektom želi unaprijediti portal CentarZdravlja.hr s ciljem poboljšanja prisutnosti na tržištu i vidljivosti usluga koje pružaju. Projektom se unaprjeđuje postojeći portal te će njegovi rezultati doprinijeti kvaliteti pružanja usluga.

Namjera je kroz nova rješenja uvesti respondibilni dizajn koji će uskladiti desktop i mobilnu verziju tako da svakom korisniku portala, neovisno o uređaju koji koristi, pregled bude u skladu s uređajima i kvalitetnim prikazom sadržaja s ciljem zadovoljavanja većeg broja posjetitelja, zadržavanjem postojećih i privlačenjem novih korisnika na portal. Vizualni popravci znatno će utjecati na preglednost, a s novim rješenjima portal će izgledati urednije i organiziranije što će doprinijeti većoj kvaliteti.

Ukupna je vrijednost projekta 94.000,00 kn, a udio EU sufinanciranja iznosi 65.800,00 kn.

Razdoblje provedbe Projekta je od 12. 10.2018. do 12.10.2019. godine.

Kontakt osoba za dodatne informacije o projektu je Bojan Miljković tel.+385 (1) 63 80 754 .

Poveznice:

www.strukturnifondovi.hr