Pharma akademija okupila više od 1000 magistri farmacije!

Završena još jedna Pharma Akademija.

Pharma Akademija, projekt sustavnog educiranja i informiranja magistri farmacije o suvremenim trendovima i novostima iz područja farmacije, po drugi puta ove godine je okupila preko 1000 magistri i stručnjaka iz farmaceutske industrije.

Sudjelovanje na stručnim predavanjima je, kao i uvijek do sada, bilo potpuno besplatno za sve magistre farmacije. Povjerenstvo za stručno usavršavanje Hrvatske ljekarničke komore skup je vrednovalo s 2 boda.

Magistre farmacije su mogle rezervirati svoje mjesto na jednoj od 4 ponuđene lokacije, u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zagrebu, na kojima su održana predavanja. Kao i uvijek, pokazale su želju i motivaciju za usvajanjem novih znanja i praćenje trendova u farmaceutskoj industriji.

Organizator Pharma Akademije, tvrtka Kreativna poslovna rješenja, zahvaljuje generalnom pokrovitelju tvrtci Medis, sponzorima koji su podržali i ponovno prepoznali važnost Pharma Akademije (Oktal Pharma, Stada, Abela Pharm, Altamedics, Milsing, Jadran galenski laboratorij), Hrvatskoj ljekarničkoj komori koja je stručni skup vrednovala s 2 boda i sudionicima skupa koji su svojim dolaskom omogućili ovakav uspjeh.

Zanimljive teme, veliki broj sudionika i stručnost predavača postavili su još veće standarde u usavršavanju i edukaciji magistri farmacije diljem Hrvatske.

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i radujemo se četvrtoj Pharma Akademiji 2018.!

Više informacija potražite na www.pharma-akademija.com!