Kreće prošireni svijet Pharma Akademije – e-Pharma Akademija!

Nova sezona Pharma Akademije uz novi e-learning sustav edukacije.

Već dulji niz godina KPR surađuje s klijentima u farmaceutskoj industriji kojima nudi osmišljavanje i realizaciju evenata, tv reklama, brendinga i cjelovitih digitalnih kampanja, a zadnjih 6 godina uspješno smo realizirali stručne skupove za magistre pod nazivom Pharma Akademija - stručna predavanja za magistre.

Ove godine proširujemo priču. Imajući na umu Covid-19 pandemiju, a veliki interes struke i javnosti, dižemo cijelo iskustvo i event na višu razinu. Širimo djelatnost na usavršavanje magistri farmacije kroz e-learning sustav i edukacije putem Interneta pod nazivom e-Pharma Akademija.

Radi se o online edukacijama koje su kreirane uz pomoć stručnjaka, a možete ih pogledati ili preuzeti u obliku video sadržaja, power point prezentacija ili .pdf datoteka. Samo da napomenemo, e-Pharma Akademija u potpunosti je besplatna online edukacija. Predavanja kreću ovoga četvrta, 19.11. 2020., taman dan nakon što napunite baterije na praznik.

Prva Pharma Akademija pokrenuta je 2015. godine kao projekt sustavnog educiranja i informiranja magistri farmacije o suvremenim trendovima i novostima njihovog područja, a svake godine posjeti ju više od 1500 sudionika. Detaljnije odgovore i znatiželju možete nahraniti informacijama iz najćešćih pitanja.

Snimanje epharma akademije, behind the scenes


Ovo je prvi put u povijesti da event možete pratiti u virtualnom obliku, gdje god bili. Nadamo se da se gledamo već u četvrtak. Lijepe informacije i korisnu edukaciju želi vam KPR.